Umetničke slike

U Art & Soul studio lepote možete pogledati dela poznatog novosadskog slikara  Branislava Markovića  i dobiti informacije kako da neke od tih slika postanu deo Vašeg doma ili poklon za Vaše voljene.
Isporuke za teritoriju Novog Sada lično na adresi poručioca u roku od 3 do 5 dana, za druge gradove slike šaljemo Post express-om. Plaćanje vršite prilikom preuzimanja.
Slike na sajtu su trenutna ponuda ali ukoliko je neka u medjuvremenu prodata poslaćemo Vam mejlom fotografije sa ažuriranom ponudom akvarela ili ulja.
Branislav Marković rođen je u Šapcu 1955. godine. Akademiju likovnih umetnosti završio u Sarajevu. Bavio se pedagoškim radom u Tuzli i kraće vreme po dolasku u Novi Sad 1982. godine. Član Udruženja primenjenih umetnika Vojvodine i Tiske akademije akvarelista. Dobitnik je dve nagrade sa više samostalnih i grupnih izložbi u zemlji i inostranstvu. Dela mu se nalaze u mnogim kolekcijama i institucijama kod nas i u svetu. Živi i radi u Novom Sadu.
Branislav Marković | Slikar

Poruči sliku

Sliku možete poručiti popunjavanjem obrasca za poručivanje, a sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 069 1908500.

Obrazac za poručivanje