Nega tela

Svima nam je dobro poznat „recept“ za skidanje par kilograma viška – pravilna ishrana i redovni treninzi. Međutim, čak i kada se rešite tih par kilograma viška, neretko se dešava da koža ostane opuštena sa više ili manje celulita i da ipak ostane višak na odredjenim mestima koje ni vežbama ne možemo ukloniti. Mi smo tu da napravimo pravi paket za Vas. Na raspolaganju su sledeće metode oblikovanja tela.

Elektrostimulacija

Trideset minuta elektrostimulacije mišića sa profesionalnim medicinskim aparatom je sasvim dovoljno da vaši mišići na nogama ili stomaku ponovo postanu zategnuti, ojačani i čvrsti.
Posebno zadovoljstvo je i u tome što, dok vi ležite i odmarate vaši mišići vredno rade i upumpavaju novu snagu i energuju, a rezultati će biti vidljivi posle samo nekoliko tretmana. Aparat ima 9 različitih programa za celulit, mršavljenje, opustanje…

Kavitacija

Ultrazvučna kavitacija masnih ćelija je metoda uklanjanja lokalnih masnih naslaga na kritičnim mestima.
To je neinvazivna i bezbolna terapija koja omogućava brzo, sigurno i efikasno preoblikovanje tela.Masne naslage u potkožnom tkivu se razbijaju što direktno rezultuje smanjenjem obima tretiranog dela tela. Masnoća iz masnih ćelija se u obliku triglicerida izliva u međućelijski prostor gde se pod uticajem enzima razgrađuje (lipoliza) do glicerola i viših masnih kiselina.

Preso terapija

PRESO TERAPIJA (limfna drenaža) je savršen tretman za tretiranje svih faza celulita,najčešće se koristi u kombinaciji sa tretmanom kavitacije gde daje impresivan rezultat.Nezamenljiv kod detoksikacije organizma,jer pospešuje rad limfne žlezde i izbacivanje viška tečnosti i štetnih materija, ili jednostavno da se opustite posle napornog dana i uživate pola sata u miru, tišini i prijatnoj masaži

Vakuum

Vakuum terapijom mehanički se “izvlači” celulit bliže površini kože i ubrzava vertikalna cirkulacija u tretiranom području. Time se znatno poboljšava dotok sveže krvi i kiseonika na oštećenim mestima, a posledica je bolja razmena materija na lokalnom nivou (u tretiranoj regiji), pa vezivno tkivo postaje još elastičnije. Povećanjem rastegljivosti vezivnog tkiva ubrzava se i protok limfe, pa se samim tim eliminiše i višak tečnosti i štetnih metabolita. Ovi procesi podstiču i sintezu kolagena i olakšavaju metabolizam masti. Rezultat je glatko, bolje oblikovano telo i glatkija koža.

RF lifting tela

Radio Frekvencija (RF) je tehnološki inovativan pristup terapiji celulita. Jednostavna je za korišćenje i ispoljava veoma snažan terapijski efekat. Zatezanje kože i smanjenje celulita je vidljivo već posle prvog tretmana. Radiotalasni lifting je efikasan nehirurški tretman za podmlađivanje kože lica i tela. Koristi se za uklanjanje bora, podizanje opuštene kože i kože bez volumena. Ovaj tretman je bezbolan i daje odlične rezultate. Radiotalasima se deluje na derm, gde se prirodno proizvode elastin i kolagen, koji su zaslužni za čvrstinu i zategnutost naše kože. Toplota radiotalasa stimuliše elastična vlakna u našoj koži i podstiče njihovu prirodnu proizvodnju, što zateže kožu i daje joj blistavost i svežinu

Vacuslim 48

Smršati za jedan dan zdravo? Da moguće je uz Vacuslim 48  tretman. Pre tretmana potrebno je izmeriti obim na kritičnim mestima i obežiti regije koje će biti tretirane. Potom se kijent namaže serumom iz serije VACUSLIM koji sadrži aktivne komponente, o kojima će biti reči u kasnijem tekstu, a nakon toga i posebnom kremom za zatezanje kože. Sledeći korak podrazumeva uvlačenje klijenta u posebnu vreću koja je tako osmišljena da pospešuje efekat aktivnih komponenti iz seruma i da stvara vakum efekat. Klijent potom u tom položaju ostaje 30 minuta, nakon čega se radi anticelulit masaža, takođe posebnim masažnim ulje iz ove serije. Na kraju tremana ponovo se meri obim, a klijent se vraća svakodnevnim aktivnostima bez ikakvih poteškoća.

Aktivne komponente

 • L-Carnitine – utiče na proces oksidacije masnih kiselina, pomaže sagorevanje masti
 • RonaCare Rutinsulfate – sastojak za smanjenje celulita i teških nogu, poboljšava perifernu cirkulaciju, omogućava snabdevanje tkiva hranljivim materijama i otklanjanje štetnih materija iz tkiva, ima korisne efekte i na kožu, čineći je podmlađenom i glatkom.
 • Caffeine – antioksidans, razbija masnoću u dubljim slojevima kože, pobošljava mikrocirkulaciju.
 • Thermolate – omogućava prijatan osećaj topline na telu, u trajanju u trajanju od 30 minuta do 2 časa.
 • Ekstrakt Divljeg kestena – smanjuje oticanje nogu jer sadži sasojak escin koji ublažava simptome umornih nogu.
 • Ekstrakt bršljana Ivy (Hedera Helix) – razbija celulit i vidljivo smanjuje njegovu pojavu na koži.
 • Ekstrakt alge – hidrira i osvežava kožu.
 • Etarski kompleks (limun, cimet, narandža, ruzmarin), kao i kompleks (bergamot, menta, lavanda) – osvežava, regeneriše i relaksira kožu, čineći je lepom, glatkom, svežom i zdravom.

Prednosti VACUSLIM 48 tretmana

 • Vidljivo smanjenje obima nakon prvog tretmana.
 • Poboljšanje izgleda i tonusa kože nakon serije tretmana.
 • Eliminacija viška tečnosti.
 • Metaboličko dejstvo aktivnih supstanci na proces lipolize (razlaganje masnih naslaga).
 • Vakumom se istovremeno postiže sauna i preso efekat (efekat limfne drenaže).

Maderoterapija

To je tehnika masaže koja potiče iz Kolumbije i koja se zasniva na korišćenju anatomski izrađenih elemenata od drveta što čini terapiju 100% prirodnom bez alergijskih reakcija na koži. Ova terapija predstavlja znatno kvalitetniji vid masaže i namenjena je osoba sa disproporcionalnim, lokalizovanim masnim naslagama, viškom vode, toksinima u potkožnom tkivu, borama i celulitom. Ovom metodom stimuliše se i popravlja ravnoteža energije, smanjuje stres i oslobađaju mišići i zglobovi od bolova. Sve ove blagodeti maderoterapije su uslovile proširivanje primene i u estetske svrhe. Može se koristiti za dobijanje čvrstine tela, zategnutosti kože, za smanjivanje i lokalizaciju broja masnih ćelija, bora na licu i drugim delovima tela, izbacivanje toksina, viška vode i celulita. Maderoterapija se upotrebljava sa ciljem da reafirmiše i oblikuje figuru.Prednost korišćenja specijalno oblikovanih drvenih elemenata je omogućavanje intenzivnog pritiska na fibrozni celulit i otklanjanje masnih naslaga zajedno sa ostalim toksinima i viškom vode. Trajanje tretmana 45 min.

Masaža

Masaža je prirodna metoda kojom se poboljšava zdravlje i održava snaga organizma. U osnovi svake masaže je dodir-pokret. Upravo je dodir taj koji ima pravo pozitivno terapijsko dejstvo.S obzirom da broj dokazanih terapijskih efekata svakim novim istraživanjem u ovoj oblasti raste, može se zaključiti da je masaža neophodna svakom savremenom čoveku, posebno onima koji žive brzim tempom života. Masaža ne može da izleči bolesti, ali može da pospeši opšte stanje organizma, ublaži tegobe i ubrza proces oporavka.

Relax Masaža Tela

Relax masaža je blaga prijatna ručna masaža kojom se postiže opuštanje organizma sjedinjavanjem protoka energije.Ima za cilj negovanje tela radi podizanja opšteg zdravstvenog stanja, ali i za prevenciju stresa i premora. Može se raditi relax celog tela trajanje 60 min ili parcijalno pojedinih delova (nogu, stopala, ledja, ruku, vrata i lica) 30 min.

Terapeutska masaža

Terapeutska masaža ima za cilj da proizvede određene terapijske efekte i benefite. Terapeutska masaža je obično umerenog intenziteta. Pritisak je nešto između relaks i sportske masaže. Trajanje 60 min.

Aticelulit masaža  – trajanje 30 min.

Napravili smo i specijalne pakete za odredjene regije tela sa kojima se postižu odlučni rezultati za kraće vreme.