AKCIJA MESECA

Akcija svakog meseca 1.000,00 dinara odredjeni tretman.

STALNE AKCIJE

Napravili smo specijalne pakete samo za Vas kako bi što pre doveli u fit stanje određene kritične delove tela. Naravno uvek možemo napraviti i individualne pakete pripremljene samo za Vas. Paketi su osmišljeni za oblikovanje i zatezanje tela a ne konkretno za mršavljenje. U svakom slučaju je potrebno izvršiti i korekciju ishrane kao i fizičkih navika.

PAKET 1 *** Stomak eliminator***

Paket koji donosu najbolje rezultate jer se fokusiramo na manju regiju i intenzivno se radi na njoj. Nije potrebno besomučno vežbanje trbušnjaka.

PAKET 2  *** Fit guza. ***

Usled dugog sedenja mišići se opuste i nakupi se dosta celulita. Elektrostimulacijom aktiviramo mišiće a vakuum eliminiše celulit, dok liftingom zatežemo kožu. I naravno moramo se malo potruditi na vibro plate. Od nas ćete dobiti i prikladne vežbe koje možete vežbati kod kuće ne više od 5 minuta dnevno. Nije teško, zar ne, a rezultati su fenomenalni !!!

PAKET 3 *** VITKE NOGE***

Ne postoji žena koja ne voli da ima vitke noge koje će istaknuti u štiklama. E pa za to moramo malo više da se potrudimo. Trajanje ovog paketa je 3 nedelje jer ipak treba tretirati veću površinu ali smo se potrudili da vreme trajanje tretmana dnevno ne prelazi 1:10 do 1:40 minuta. Svratite do nas i uverite se u naš moto “ Umetnost oblikovanja tela sa dušom“ Vaš Art & Soul studio lepote

HAPPY HOUR SREDOM 12 – 16 h *** Relaks masaža samo 1.000,00

Nemojte zaboraviti da pored zadovoljstva i opuštanja masaža može biti i lek i zato iskoristite naše akcije kako bi sebi priuštili ovo zadovoljstvo češće.

PAKET POTPUNO OPUŠTANJE *** 

Obuhvata higijenski tretman lica a u isto vreme i presoterapiju kako bi iskoristili ionako malo vremena za sebe i opustili se maksimalno.i uživali u masaži
Mogućnost pravljenja individualnih paketa sa popustima 10-20%